Pim Derksen Vlees

Particulier - Horeca - Groothandel

De weekmarkt

Op vrijdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit op het mooiste plekje van Didam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid in de markthal.

In Nederland zijn nog twee overdekte markthallen waar een echte weekmarkt plaatsvindt.De uit 1951 daterende markthal in Didam is er daar één van. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen.

De vrijdagse weekmarkt begint om 11:00 uur en duurt tot 18:00 uur.

De Markthal Kerkstraat markt  is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich ’s ochtends niet te haasten.

Overdekte-weekmarkt-didam
evenementen Markthal Didam

evenementenhal

De markthal wordt regelmatig gebruikt voor grote evenementen zoals voor muziek spektakels Samen met Jolien Schilderman (van Spot) en Peter Loeters (van o.a. BonAparte) zorgde De Club voor een (A)Meezing Concert.  

 

Of het Ledgends of Rock tribute festival, Een spetterend rock spektakel dat werd verzorgd door internationale tributes van AC/DC, Metallica, Guns N' Roses, Queen, Foo Fighters, Iron Maiden, Muse Enz , het U2 muziekfeest en de Foute party van Qmusic als enkele voorbeelden,

 

Verder worden er ook Braderieën, Rommelmarkten, Kerstmarkt, Militariabeurzen en platenbeurzen gehouden.

 

Ook het verenigingsleven maakt gebruik van de markthal denk hierbij aan schuttersevenementen als kringdagen en indoor vendelen maar ook de intocht van de avondvierdaagse.

Scroll naar boven